Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rulouri Exterioare
Brand
Aplicat
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
-Izolatie termica.

    Datorita materialelor din care este fabricat produsul si perna de aer care se formeaza intre covorul de lamele si fereastra ajuta la mentinerea temperaturi constante in caminul Dumneavoastra fara pierderi. Economii semnificative la facturile de utilitati!
-Izolatie fonica.

    Locuim intr-un oras agitat, traficul masiv, transportul in comun, masele de oameni care circula in concluzie mult zgomot care ne impiedica sa ne odihnim. Rulourile exterioare din aluminiu reduc semnificativ transferul sonor dintre interior si exterior aducand un beneficiu de izolare fonica de 10 Decibeli.
-Protectie UV.

    Rulourile Exterioare ofera protectie tamplariei de intemperii ( ploaie, vant, ninsoare) si a mobilei sau oricarui obiect din preajma ferestrei dumneavoastra care dupa o indelungata expunere la soare ( raze UV ) au de suferit, durata de viata a acestora fiind marita considerabil.
-Securitate.

    Rulourile Exterioare ofera protectia impotriva intrusilor de orice natura ( hoti sau tantari ), prin montarea lor in golurile de zidarie reprezinta un bun sistem anti-efractie, acestea fiind prevazute cu accesorii de siguranta care sa nu permita ridicarea lor fortata din exterior in niciun fel. Rulourile Exterioare pot fi dotate cu yala sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se astfel protecţia antiefracţie. Optional puteti opta si pentru rulourile exterioare cu plasa incorporata, aceasta fiind usor de manevrat si benefice.
-Intimitate.

    Rulourile Exterioare ofera protectia impotriva priviriilor indiscrete !
-Design.

    Disponibile într-o gama variata de culori aluminiu fiind vopsit in camp electrostatic fiind disponibile si culori imitatie lemn . Rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu carcasa patrata tesita la 45 sau rotunda. În cazul rulourilor cu carcasa rotunda, pe ghidaje este aplicat un profil rotunjit cu rol estetic. Având un înalt grad de finisare, rulourile au constituit dintotdeauna combinaţia perfecta între util şi estetic.

Componentele Rulourilor Exterioare Aplicate


* carcasa din aluminiu, tesita la 45 grade cu grosime de de 0,85mm
* capacele casetei fabricate din dur aluminiu
* ax de grosime carne 0.6 mm, otel galvanizat cu diametru de 40mm
5.- INELE ADAPTOARE
6.- ADAPTOR PT AX
7.- RULMENT
8.- ROLA INFASURARE SNUR SAU PANGLICA * sistem de actionare standard cu snur / panglica
9.- PALNIE GHIDARE LAMELE
10.- ARC LAMELAR PRINDERE PRIMA LAMELA
11.- PERDEA LAMELE * lamele din aluminiu cu dimensiunile de 39mm latime si 9 mm grosime,umplute cu spuma poliuretanica cu o greutate de 2.8kg/mp
12.- AGRAFE LATERALE LAMELE 13.- LAMELA FINALA * lamela finala din aluminiu extrudat de 40mm prevazuta cu garnitura
14.- CAPACE LAMELA FINALA 15.- GHIDAJE LAMELE * ghidaje din aluminiu extrudat cu perii sertizate de 53 mm latime.
Din Gura in Gura