Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Ușa de Garaj Tip Rulou este unul dintre cele mai versatile produse disponibile care se pot mota atat in interiorul garajului Dumneavoastra sau direct pe fatada sau in golul zidului, pentru comoditatea si flexibilitatea accesului in garaj sau un spații care necesita diverse dimensiuni de deschidere, instalarea fiind posibila pe orice tip de construcție.

Usile de Garaj tip rulou sunt cele mai eficiente si fiabile sisteme de securitate datorita rezistenței mecanice deosebite a materialului acestea fiind prevazute cu sisteme de blocare care nu permit ridicarea manuala (forțata ) la acest sistem se poate adauga sistemele speciale antiefracție.

    Usile de Garaj tip rulou sunt produse integral din aluminiu extrudat, de la caseta de rulare a covorului de lamele pana la ghidajele prevazute cu nervuri de ramforsare pentru a spori rezistența la forțare, categoriile de lamele folosite la producția usilor de garaj sunt 55 extrudate din aluminiu iar 77 pot fi extrudate si din oțel pentru sporirea securitații.   Sistemul de motorizare de ultima generație ( Aluprof Polonia sau Heicko Germania) ofera ceea mai sliențioasa utilizare a produsului.

    Dotarile opționale pentru usa de garaj: centrala cu acționare telecomandata pentru deschiderea de la distanța, senzor infrarosu pentru prezența in zona de acționare a usii, avertizor optic pentru a anunța iesirea din garaj.

  Culorile standard disponibile permanent sunt alb, gri, maro inchis, maro deschis, la comanda se poate alege orice nuanța din gama RAL sau Vopsire
Din Gura in Gura